Reeds 79 % verkocht

Project in Blankenberge

Residentie 'De Oude Dekenij' is een woonproject gelegen in hartje Blankenberge, net naast de openbare bibliotheek. 
De naam van dit project verwijst naar de vroegere dekenij die op dit adres gehuisvest was.
De residentie bestaat uit 14 appartementen met elk 2 slaapkamers. De appartementen gelegen op het gelijkvloers hebben allen een ruime terras en tuin, de appartementen op de verdiepen beschikken over zowel een ruim balkon aan de voorgevel als een zuidwest gelegen terras aan de achtergevel.
Het volledig gebouw is onderkelderd, op het ondergronds niveau bevinden zich 15 ruime garageboxen, 3 autostaanplaatsen en 18 aparte bergingen + een autolift. Ook de tellerlokalen zijn gesitueerd op niveau -1.
Dit prachtig nieuwbouwproject, met uitgesproken architectuur, is gelegen pal in het centrum van de badplaats Blankenberge, in de historische wijk 'Belle Epoque', vlak aan de Sint-Rochuskerk en op 300m van de zeedijk, winkelstraten en het casino. Het station bevindt zich op 5 minuten wandelafstand, de jachthaven van Blankenberge op een half uurtje.
Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit, luxe en comfort voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling. Alle appartementen genieten van veel lichtinval, wat de kwaliteit van het wooncomfort verhoogt.

Print dit pand
Ligging
pin

Onderwijsstraat 11, Blankenberge

Meer info over dit eigendom?